United krossade Chelsea

Manchester United krossade Chelsea hemma på Old Trafford med 3-0 och sitter nu i förarsätet i kampen om ligatiteln.

United har tagit grepp om en ny Premier League-titeln efter 3-0 hemma mot Chelsea. Nemanja Vidic nickade in 1-0 för United strax före paus, Wayne Rooney slog in 2-0 efter en dryg timme och Dimitar Berbatov petade in 3-0 mot slutet. I andra halvlek handlade det bara om United och Chelsea hade knappt en målchans och United har nu bara fem poäng upp till Liverpool - och två matcher mindre spelade.

1-0-målet föregicks dessutom av att United fått ett regelrätt mål bortdömt. Ronaldo nickade först in bollen men domare Webb ansåg att United slagit hörnan för snabbt. Chelsea hann dock inte med vid andra varianten heller - utan Vidic störtade fram och knoppade in bollen via Cechs utsträckta händer.

Vid 2-0 tog sig Evra fram på kanten och slog ett inlägg nära mål som gick förbi Berbatov och gick förbi Terry innan Rooney fick fram foten i duell med en hyfsat passiv Ashley Cole.

3-0 kom efter att Ronaldo slagit en låg frispark på Berbatovs högerfot. Frisparken kom till efter att portugisen lekt bort Belletti på kanten.

United klarade av Chelsea utan problem trots att Rio Ferdinand inte hann bli spelklar till matchen.

United: Van der Sar - Neville, Vidic, Evans, Evra - Ronaldo, Fletcher, Giggs, Ji-Sung- Berbatov, Rooney.
Chelsea: Cech - Bosingwa, Carvalho, Terry, Cole - Mikel, J.Cole, Lampard - Ballack, Deco - Drogba