United närmar sig ligatiteln

Manchester United kommer allt närmare ännu en Premier league-titel.
Lördagens 2-0-seger mot Middlesbrough gör att United har sex poängs ledning till tvåan Liverpool med fyra matcher kvar av säsongen.

Mot bottenlaget Middlesbrough var det Ryan Giggs och Park Ji-Sung som stod för målen. Giggs, nyligen utsedd till Årets spelare i Premier league, fick all tid i världen att ladda med vänsterfoten i 25:e minuten och kunde då skjuta in 1-0 utanför straffområdet.

Sydkoreanen Park Ji-Sung som tidigare på lördagen meddelade att han skrivit på ett nytt kontrakt med United gjorde sedan 2-0 i 51:a minuten, ett mål som dock Wayne Rooney hade stor del i. Hans framspelning frispelade Park Ji-Sung tjusigt.

Liverpool spelar nu en ödesmatch på söndagen mot Newcastle där man måste vinna för att hålla spänningen i liv i Premier league.