United nya ligaledare efter vinsten mot Tottenham

Women´s Superleague

Manchester Uniteds form håller i sig.
Laget vann under lördagen med 1-0 mot Tottenham och tog över förstaplatsen i Womens Super League.

Tottenham tog emot topplaget Manchester United med Lotta Ökvist på bänken efter en tuff inledning på säsongen, och det var United som skulle ta vara på sin fina form.

Den första halvleken bjöd på några farliga målchanser, men inga mål. Tobin Heath var nära att göra mål, men Tottenham-målvakten gjorde en bra räddning. Även Katie Zelem skulle testa målvakten med ett farligt skott, men räddning från Rebecca Spencer även då.

0-0 stod sig till paus.

Det skulle dröja till den 67:e minuten innan United tog ledningen. Millie Turner befann sig på rätt plats i straffområdet vid en hörna och kunde nicka in bollen över Tottenham-målvakten. 1-0 United - ett resultat som skulle stå sig matchen ut.

United tog där med sin tredje vinst på fyra matcher, och går upp i tillfällig ligaledning i Womens Super League med tio poäng. En poäng före Arsenal och Everton som båda står på nio poäng och full pott, men har spelat en match mindre.