Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United rasande över Chelsea-ryktena - ger tydligt budskap: Ronaldo inte till salu

Premier League

Manchester United är rasande.
Anledningen är lördagens rykten som kopplade samman Cristiano Ronaldo med Chelsea.
Det uppger engelska Daily Mirror.

1:38
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett mål av Cristiano Ronaldo i spelaren ovan.

Cristiano Ronaldos framtid i Manchester United har varit ett hett samtalsämne sedan inträdet av nya tränaren Erik ten Hag i klubben. En del rapporter har gjort gällande att 37-åringen inte ingår i ten Hags planer, andra har menat att portugisen kommer stanna och vara en viktig spelare för den nederländske taktikern.

Under lördagen kom ett tämligen oväntat rykte, dock. Ansedda The Athletic rapporterade att Chelseas nye ägare Todd Boehly varit i Portugal nyligen och träffat stjärnagenten Jorge Mendes, som bland annat har Ronaldo som en av sina klienter. Under mötet ska Boehly ha utforskat möjligheten att värva Ronaldo till Chelsea, men ett konkret svar i fall det är möjligt gavs inte. Inte heller gavs något svar på i fall Chelsea kommer ta vidare idén att värva Unitedstjärnan.

ANNONS

Men trots det har det väckts reaktioner i Manchesterklubben. Engelska tidningen The Mirror skriver under söndagen att United är rasande över ryktena att Ronaldo skulle lämna klubben för Chelsea, och har varit noga med att påpeka att 37-åringen inte är till salu.

Mendes ska enligt andra rykten även ha erbjudit Ronaldos tjänster till Bayern München, men det har den tyska klubbens sportchef Hasan Salihamidzic dementerat.

Ronaldo var en av få ljusglimtar i Manchester United under säsongen som var. Portugisen noterades för 24 mål och tre assist på 39 framträdanden.

Publicerad 2022-06-26 kl 10:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto