United tog knapp seger - Chicharito illa skadad

Manchester United slog Aston Villa med 1-0.
Smolket i glädjebägaren - Javier Hernandez utgick skadad.

Efter bara några minuters spel i Birmingham skadade sig Javier "Chicharito" Hernandez. Unitedläkarna kallade på byte direkt, och Hernandez låg länge kvar på planen medan hans vänstra vad och fot fixerades. Det såg illa ut för mexikanen - som ersattes av Antonio Valencia.

United tog dock ledningen efter 20 minuter. Nani slog ett snyggt inlägg som Phil Jones, för dagen på mittfältet, slog in på volley.

I den 37:e minuten skadade sig även Aston Villa-målvakten Shay Given när han kom ut långt utanför sitt straffområde och avstyrde ett United-anfall. Brad Guzan ersatte.

I den andra halvleken kom Villa närmre och närmre ett kvitteringsmål. Bland annat hade inbytte Emile Heskey ett par heta chanser.

United hade en boll i nät till 2-0 - men Danny Welbeck blåstes av för offside sedan Wayne Rooney väntat alldeles för länge med passningen.