United upp i serieledning - Lindelöf saknades

Victor Lindelöf saknades i PL-mötet mot Fulham.
Trots det kunde United vinna med 2-1 och gå upp i serieledning.

När startelvorna till mötet mellan Fulham och Manchester United kom saknades Victor Lindelöf. Kort efter uttalde sig tränaren Ole Gunnar Solskjær kring varför svensken saknas.

- Det är ryggen som han fortsatt har lite problem med, så jag tyckte det var bättre att han stannade hemma och förbereder sig för matchen till helgen, säger tränaren via klubbens sociala medier.

Manchester United skulle få tidig uppförsbacke mot Fulham. Knappt fem minuter in i matchen frispelades Ademola Lookman i straffområdet och rullade in 1-0.

I den 21:a minuten kunde United kvittera. Det genom Edinson Cavani som petade in en retur från Areola i Fulham-målet. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Men United skulle återta ledningen. Paul Pogba, som nekades en straff i första halvlek, vek in och avlossade vänstersläggan. Bollen letade sig in i bortre burgaveln och 2-1, som också blev slutresultatet, var ett faktum.

Fulham: Areola - Adarabioyo, Andersen, Aina - Tete, Reed, Anguissa, Bryan - Loftus-cheek, Lookman - Cavaleiro.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Pogba, Fred - Greenwood, Fernandes, Martial - Cavani.