United vände tvåmålsunderläge och vann - Cavani stor matchhjälte

Manchester United såg länge ut att åka på en dråplig 2-0-förlust mot Southampton.
Sedan vaknade Edinson Cavani till liv med två mål och en assist för att få slutreslutatet till 3-2.
- Vi kände att det inte var rättvist med 2-0 i halvtid, vi gav dem två mål, säger Harry Maguire till Match of The Day.

Efter två raka ligasegrar, och en överkörning av Istanbul Basaksehir i Champions League i veckan, var United ute efter att förlänga sin segersvit när man reste till sydkusten för att möta Southampton. Ingen lätt uppgift, dock, då Southampton inför matchen var obesegrat i sju raka - och de fick en drömstart på matchen.

Efter 22 minuter chockade Southampton Manchester United och tog ledningen. På en hörna dök hemmalagets försvarskugge Jan Bednarek upp, vann sin nickduell med United-backen Alex Telles, och nickade in 1-0 till Southampton.

Southampton utökade sedan sin ledning drygt tio minuter senare. Lagkaptenen James Ward-Prowse skruvade läckert in en frispark precis utanför Uniteds straffområde vid den främre stolpen. David De Gea var på bollen - men kunde inte hålla den utanför målet.

2-0 stod sig sedan in i halvtidsvilan - men i den andra halvleken skulle dock United slå tillbaka.

I den 56:e minuten hittade Edinson Cavani Bruno Fernandes i Southamptons straffområde med ett inlägg från högerkanten. Fernandes tog lugnt emot bollen och rullade sedan kyligt in en reducering till 2-1.

Kvarten senare var det Cavani själv som satte 2-2-kvitteringen i den 74:e minuten. På efterspelet av en hörna måttade Fernandes skott utanför Southamptons straffområde - som istället hittade till pannan på Cavani som nickade in kvitteringen med sitt andra mål i United-tröjan.

Sedan dök han upp igen på tilläggstid, Edinson Cavani. Marcus Rashford levererade ett inlägg från vänsterkanten som Cavani dök upp på i straffområdet och nickade in till 3-2 för bortalaget.

Comebacken var fulländad och 3-2 blev slutresultatet. Cavani blev Uniteds räddande ängel på Saint Mary's under söndagen, med två mål och en assist.

- Vi skapade massvis med chanser. Vi kände att det inte var rättvist med 2-0 i halvtid, vi gav dem två mål. Men vi visste att vi behövde fortsätta kämpa och vårt första mål var jätteviktigt. Vi hade tron och självförtroende, sedan lyckades Edinson som tur var hitta målet, säger United-kaptenen Harry Maguire efter matchen till Match of The Day.