United vann efter överkörning i första halvlek - fint betyg för Lindelöf

Efter en 3-0-överkörning i första halvlek kunde Manchester United vinna mot Watford med 4-2. Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen och fick fint betyg och Zlatan Ibrahimovic hoppade in för fjärde matchen i rad.
"Uniteds bästa spelare var Lindelöf", skriver den tidigare United-backen Phil Neville på Twitter.

Zlatan Ibrahimovic, med tre raka inhopp för United, satt åter igen på bänken från start när Manchester United mötte Watford på bortaplan. I elvan för United fanns dock Victor Nilsson Lindelöf för tredje Premier League-matchen i rad.

United körde över hemmalaget i den första halvleken.

Efter 20 minuter tog gästerna ledningen. Ashley Young, som låg bakom självmålet som gav United segern mot Brighton senast, slog till med ett vackert skott som satt lågt i det främre hörnet.

Bara fem minuter senare slog Young till igen med sin gamla klubb. Med en fantastisk frispark knorrade han in 2-0.

- Det är alltid skönt att hamna i målprotokollet. Jag försökte få målet häromdagen (mot Brighton) men jag kommer definitivt att göra anspråk på dessa, säger Young till BT Sport efter matchen.

Det skulle bli ytterligare mål för United i första halvlek. Efter en halvtimme friställdes Anthony Martial av Romelu Lukaku och satte säkert 3-0.

En kvart från slutet fick Watford straff och Troy Deeney reducerade säkert. Det skulle bli rejäl spänning när Abdoulaye Doucoure sedan styrde in 3-2.

Men kort därefter kom 4-2 för United efter en vacker soloräd från Jesse Lingard i den 86:e minuten. Målskytten löstes sedan av när Zlatan Ibrahimovic hoppade in för fjärde matchen i rad.

Matchen slutade 4-2 och United tog tredje raka segern i ligan.

Victor Nilsson Lindelöf hyllades efter segern mot Brighton senast och utsågs till matchens spelare. Svensken fick efter mötet med Watford på nytt beröm och Manchester Evening News gav backen en åtta i betyg. Bäst betyg fick Ashley Young med en nia.

Den tidigare United-backen Phil Neville hyllade Lindelöf för sin insats:

"Uniteds bästa spelare i kväll var Lindelöf. Bästa matchen för klubben så här långt, bra jobbat!", skrev Neville på Twitter.

Lagens startelvor:

Watford: Gomes - Mariappa, Prödl, Kabasele - Femenía, Cleverley, Doucouré, Zeegelaar -Hughes, Richarlison - Gray.

United: De Gea - Valencia, Lindelöf, Smalling, Rojo, Young - Matic, Pogba - Lingard, Lukaku, Martial.