Uniteds bakslag - De Gea utbytt skadad

David De Gea blev utbytt skadad i halvtid.
Målvakten fick en smäll mot sitt ena knä mot Southampton.
- Förhoppningsvis är han okej till på onsdag (mot Paris Saint-Germain i Champions League), säger Ole Gunnar Solskjær enligt BBC.

Manchester Uniteds spanske förstemålvakt David De Gea spelade under söndagen från start mot Southampton i Premier League. Målvakten kunde dock inte genomföra hela matchen, då han blev utbytt skadad i halvtid. I stället kom Dean Henderson in på planen.

I samband med James Ward-Prowses 2-0-mål, i den 33:e minuten, på frispark kolliderade nämligen De Gea med ena stolpen och blev därefter liggande i gräset. Spanjoren såg ut att få en smäll mot sitt ena knä och fick därefter behandling på planen. Målvakten spelade klart första halvan, men kunde alltså sedan inte spela vidare i andra halvlek.

- Vi får titta på honom. Förhoppningsvis är han okej till på onsdag (mot Paris Saint-Germain i Champions League), men jag är inte säker. Dean spelade också bra, säger United-tränaren Ole Gunnar Solskjær enligt BBC.

Manchester United vände i andra halvlek till 3-2 och seger mot Southampton i ligamötet på bortaplan. Nu är United därmed på sjundeplats i Premier League.

Publicerad 2020-11-29 kl 16:53