Uniteds otroliga vändning - vann trots 0-2-underläge

Manchester United kopplad greppet om ligan. Mot Blackpool stod man för en makalös vändning - och vann trots att man länge låg under.

Manchester United såg ut att gå mot säsongens första ligaförlust borta mot Blackpool på tisdagen, men stod i stället för en imponerande vändning.

Bulgaren Dimitar Berbatov gjorde 1—2 i den 72:a minuten, Javier Hernandez kvitterade två minuter senare. Och i den 88:e minuten hade Premier league-ledaren vänt matchen helt och hållet. Berbatov spurtade förbi sin försvarare till vänster i straffområdet och sköt tre poäng till Manchester United.

Blackpool: Kingson, Eardley, Cathcart, Evatt, Baptiste, Grandin, Adam, Vaughan, Taylor-Fletcher, Campbell, Varney

Man Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva, Smalling, Vidic, Evra, Scholes, Fletcher, Gibson, Nani, Berbatov, Rooney