Uniteds storform fortsätter - stortalangen målskytt på nytt i komfortabel seger

Manchester United är i storform.
Mot Aston Villa tog laget sin sjunde seger på de tio senaste matcherna.

Trots att Victor Nilsson Lindelöf tvingades utgå med en skadekänning i ryggen mot Bournemouth i lördags spelade svensken från start i kvällens seger mot Aston Villa.

Resan mot de tre poängen inleddes efter drygt en halvtimme spelad i Birmingham. Efter en förseelse i Villas straffområde av Ezri Konsa fick gästande Manchester United straffspark. Steg fram för att ta hand om elvameterssparken gjorde Bruno Fernandes. Portugisen rullade därefter säkert in 1-0.

Strax innan pausvilan var bortaledningen dubblad. Talangen Mason Greenwood avlossade ett distinkt avslut från distans som gick in bakom Pepe Reina. Engelsmannens mål var det fjärde målet på tre matcher.

Tio minuter in i den andra akten anlände nästa United-mål. Efter en smart passning från den första halvlekens målskytt, Bruno Fernandes, sköt Paul Pogba snyggt in 3-0. Ett mål som blev matchens sista när Ole Gunnar Solskjærs mannar segrade komfortabelt.

I och med den nya vinsten har Manchester-laget endast två poäng upp till Chelsea på tredje plats i Premier League tabellen.

Aston Villa: Reina - Konsa, Hause, Mings, Taylor - El-Ghazi, Luiz, McGinn, Trezeguet - Grealish - Samata.

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw - Matitc, Pogba - Greenwood, Fernandes, Rashford - Martial.