Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uniteds VD i bråk med domarbasen

Sir Alex Ferguson har sina duster med domarna men nu tas det till en ny nivå när domarbasen attackeras av Manchester Uniteds vd.

Enligt rapporter i the Guardian ska Manchester Uniteds vd David Gill ha sökt upp domarbasen Mike Riley i halvtid av Manchester Uniteds förlustmatch mot Liverpool (1-3) och högljutt tjafsat om domaren Phil Dowds insats på planen. Gill var rasande över att Jamie Carragher inte visades ut för den brutala attacken på Nani men domarbasen försvarade Dowds agerande.

Detta sker i ett läge där Sir Alex Ferguson står inför att bli avstängd för sina kommentarer om domaren förra veckan. Den här gången tog dock Ferguson det säkra före det osäkra och lät bli att prata med någon.
Ferguson har sedan tidigare bojkottat BBC i snart nio år sedan de visade en dokumentär om en av Fergusons söner som jobbade som agent. Den här gången valde han dock att även nobba presskonferensen efter matchen och Sky Sports obligatoriska intervju – något han kan straffas för i efterhand. Han vägrade till och med prata med klubbens egna hemsida och hans totala mediebojkott uppmanade han även spelarna att följa.

Publicerad 2011-03-07 kl 10:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons