Uniteds vinst - en skitseger: "Vissa spelade med influensa, andra med diarré"

Mål på tilläggstid räddade Alex Fergusons 24-årsjubileum som tränare för Manchester United. Men det var en riktig skitseger.

- Vissa spelade med lite influensa och andra med diarré, sade Ferguson efter 2—1 mot Wolverhampton.

Park Ji-Sung slog till på tilläggstid både i första och andra halvlek. Sydkoreanens två mål räckte precis för att Manchester United skulle slå Wolverhampton med 2—1.

Det som på förhand var den säkraste hemmasegern i helgens Premier league-omgång blev en rysare in det sista. Matchuret hade tickat över 93 minuter när Park Ji-Sung tryckte in 2—1-målet. Vid båda målen var Darren Fletcher framspelare.

Segern gjorde att managern Alex Ferguson fick fira sitt 24-årsjubileum som United-tränare med tre poäng.

- Det var en lång kamp. Men med alla de förändringarna jag tvingades göra var det väldigt bra att få ett sådant resultat, sade Ferguson.

Lika glad var inte Owen Hargreaves, trots att han fick starta sin första match för United på drygt två år. Hans kropp verkar inte hålla för Premier league och Hargreaves fick lämna Old Trafford efter mindre än tio spelade minuter, till synes med en lårskada.

I tabellen har obesegrade United nu bara två poäng upp till Chelsea, som under söndagen ställs mot Liverpool.