Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uppgifter - Elm klar för Liverpool: "Kraftfullt överdrivet"

Foto: Scanpix

Rasmus Elm, AZ Alkmaar.

Rasmus Elm ska ha valt Liverpool, enligt tabloidtidningen the Sun.
– Inte hört något om det, säger AZ:s presschef Dan Schippers till fotbollskanalen.se.

Att Premier League-klubben visat intresse för AZ-mittfältaren är ingen nyhet. Avgångne scoutchefen Damien Comolli ska ha lämnat en fullödig rapport till Kenny Dalglish med rekommendation om att köpa svensken i sommar. Nu skriver the Sun att Liverpool gjort slag i saken – och att Elm själv tackat ja till ett kontrakt värt 400 000 kronor per vecka. Själva budet uppges ligga på 76 miljoner kronor.

- Nej, så är det inte. Det som är sagt är att Rasmus vill vänta till efter säsongen innan han tar något beslut. Det där är bara mediespekulationer som har gått lite för långt, säger agenten Patrick Mörk till Eurosport.

Han hävdar att alla klubbrepresentanter som hör av sig möts av samma besked: Ring igen efter EM.

- Rasmus sitter ju inte i sjön på något sätt. Han är cool och låter inte något stressa upp honom. Sedan tycker han såklart att det är kul med allt intresse,  säger Mörk.

När fotbollskanalen.se ringer Dan Schippers, informationsansvarig i AZ Alkmaar, stärker han den bilden ytterligare.
- Jag vet inte om något är klart med en engelsk klubb eller om det ens finns ett bud. Att något skulle hända i dag verkar osannolikt, för vi firar en nationell helgdag i Holland och alla har ledigt, säger Schippers.

Har du hört uppgifterna om Liverpool?
- Ja, men inte mer än genom medierapporteringen. Jag har inte haft möjlighet att tala med vår sportchef sedan förra veckan, men så fort jag gjort det kan du ringa igen. Då vet jag om det ligger något i det här eller bara är spekulationer.

Publicerad 2012-04-30 kl 10:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons