Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Grealish kan kallas att vittna mot våldtäktsanklagade Mendy

6v

Jack Grealish kan kallas till att vittna mot Benjamin Mendy.
Fransmannen är anklagad för flera fall av våldtäkt.
En av dem misstänks ha inträffat efter att Mendy och Grealish var på klubb tillsammans.

Benjamin Mendy sitter häktad, misstänkt för fyra våldtäkter och ett sexuellt övergrepp, som alla ska ha skett i hans hem. Anklagelserna kommer från tre olika kvinnor, varav en är under 18 år.

Ett av de misstänkta övergreppen ska ha ägt rum i augusti i år. Tidigare på kvällen ska Mendy ha varit ute på en klubb i Manchester, tillsammans med lagkamraterna Jack Grealish och Riyad Mahrez. Ingen av dem följde med hem till Mendy efter klubbesöket.

Marca rapporterar att Grealish kan komma att förhöras angående den aktuella kvällen. Polisen överväger att inkludera 25-åringen som ett vittne i fallet, trots att han ska ha skiljts från Mendy innan det misstänkta övergreppet.

ANNONS

Mahrez däremot uppges inte behöva vittna. En företrädare för honom har uttalat sig och sagt att ”han inte är ett vittne och inte ska behandlas som ett”.

Mendy har, trots tre ansökningar, inte getts tillstånd till borgen. Han kommer därmed sitta häktad i väntan på rättegång, som är planerad till början av januari nästa år. Under tiden fallet är aktivt är han avstängd från Manchester City, vilket han varit sedan anklagelserna kom ut.

Publicerad 2021-10-19 kl 14:43
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto