POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Uppgifter: Henke Larsson får konkurrens av Sol Campbell

Foto: Bildbyrån.

Henrik Larsson uppges fortfarande vara aktuell att ta över tränarrollen i Southend United, men svensken verkar nu få konkurrens om jobbet.
Enligt DailyMail har den före detta Tottenham- och Arsenalspelaren Sol Campbell intervjuats för jobbet.

Under måndagskvällen gick Southend United ut med ett pressmeddelande gällande information att tillsätta en ny tränare. Den tidigare tränaren Kevin Bond avgick den sjätte september efter sex raka nederlag.

Henrik Larsson är ett av klubbens flera alternativ. Den förre detta HIF-tränaren var på plats när Milton Keynes Dons mötte Southend i september. 

- Henrik Larsson är självklart en av individerna som vi har intervjuat men han är inte den enda kandidaten och inget beslut är taget ännu. Jag reser till Stockholm imorgon (tisdag), sa Southends ordförande Ron Martin till klubbens hemsida.

En av de övriga kandidaterna till uppdraget ska nu också vara den tidigare Tottenham- och Arsenalspelaren Sol Campbell.

Campbell har varit utan jobb sedan han lämnade Macclesfield den 15 augusti och ska nu alltså har intervjuats angående tränarrollen i Southend United, skriver DailyMail.

- Sol är en passionerad, vältalig individ. Man kan förstå varför Sol lyckades mot alla odds i Macclesfield, säger Southends ordförande Ron Martin till Southend Echo.

Southend har fått en tung start på säsongen och ligger efter tio spelade omgångar tredje sist i engelska League 1, med blott fyra poäng.

Publicerad 2019-10-03 kl 19:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå