POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
3v

Uppgifter: Henrik Larsson i England - ska bli intervjuad

Foto: Bildbyrån.

Henrik Larsson är på plats i England för att se mötet mellan MK Dons och Southend United – för att sedan bli intervjuad om tränarrollen i den sistnämnda klubben, uppger Echo.

Henrik Larsson ersatte tidigare i sommar Per-Ola Ljung som huvudtränare i Helsingborgs IF, men stannade inte länge på posten. HIF meddelade i slutet av augusti att Larsson lämnar föreningen efter "påhopp i sociala medier", något som Larsson sedan berättade mer om för Kvällsposten.

Tidigare i veckan uppgav Daily Mirror att den engelska klubben Southend United vill anlita Larsson som ny tränare i klubben, då förre tränaren Kevin Bond, för drygt två veckor sedan, lämnade klubben. Enligt tidningen överväger just nu svensken om Southend kan vara en klubb som kan passa honom.

Och kanske kan det bli än mer konkret under lördagen.

Enligt Echo befinner sig Larsson just nu i England för att se mötet mellan MK Dons och Southend United i den engelska tredjedivisionen – där han även ska bli intervjuad angående tränarrollen i Southend United.

Även fast Larsson är på plats under dagens match så betyder inte det att han är given att få jobbet, då andra kandidater finns med i diskussionerna. En kandidat är Gary Waddock, som leder laget för stunden.

Southend United är i ett pressat läge då klubben endast har en poäng efter åtta spelade matcher och är nästjumbo i ligaspelet.

Publicerad 2019-09-21 kl 16:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå