POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Uppgifter i England: Spelarna börjar tappa förtroendet för Sarri - styrelsen diskuterar tränarens framtid

Foto: Bildbyrån.

Chelsea har det tungt.
Och nu rapporterar tabloiden Daily Mirror att lagets stjärnor har tröttnat på Maurizio Sarri.
Senare under tisdagskvällen rapporterade Sky Sports att ledande personer i Chelsea haft diskussioner om tränarens framtid.

Det blåser snålt kring italienaren Maurizio Sarri efter en rad dåliga resultat. På bara några veckors tid har laget förlorat stort mot såväl Bournemouth (4-0) och Manchester City (6-0) och under måndagen föll man återigen, den här gången mot Manchester United i FA-cupen, med 2-0.

Under matchen mot United hördes burop och rop på italienarens avgång – och får man tro tabloiden Daily Mirror är Sarri dessutom väg att tappa förtroendet bland spelartruppen. Tidningen skriver att Sarri ”kämpar med att övertyga Chelseas-titelvinnande spelare om att hans väg är den rätta”.

Daily Mirror skriver också att tron på Sarri och hans metoder falnat i takt med de dåliga resultaten, där alltså United-förlusten under måndagen var den senaste.

- Jag tycker att spelarna är med mig. Jag är inte säker, men jag tror det. Jag tycker att jag har en väldigt bra relation till spelarna, men det är inte viktigt. Det är viktigt att spela och få bra resultat, sa Sarri själv efter måndagens match.

Senare under tisdagen kom nya uppgifter rörande Sarris framtid i London, denna gång från Sky Sports. Den engelska sajten rapporterar att ledande personer i Chelseas ledning har haft diskussioner om tränaren är rätt man att fortsätta leda klubben.

Styrelsen ska enligt uppgifter vara oroade över lagets resultat den senaste tiden och ska vara införstådda över problemen i klubben.

Härnäst väntar Malmö FF för Chelseas del, på torsdag, då det vankas retur i sextondelsfinalerna av Europa League. Därefter väntar final i ligacupen mot Manchester City på söndag.

Publicerad 2019-02-19 kl 17:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå