Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Rashford planerar operation efter EM

Premier League

Marcus Rashford förbereder sig nu inför EM.
Efter mästerskapet kan det bli en operation, skriver Daily Mirror. 

Foto: Bildbyrån.

Manchester United-anfallaren Marcus Rashford, 23, imponerade under den gångna säsongen med 21 mål och 15 assist på 57 matcher. I dagsläget förbereder han sig med Englands landslag inför EM, men uppges samtidigt även planera en operation efter mästerskapet. 

Den engelska tidningen Daily Mirror rapporterar att Rashford spelat med smärtor under senaste tiden och att det rör sig om axel- och fotproblem, vilket gör att han kan komma att operera sig för åtminstone en av skadorna efter EM. United uppges därmed frukta för att anfallaren kan missa inledningen av nästa säsong. 

Rashford uppges i sin tur se en eller två operationer som det bästa sättet för att lösa smärtorna långsiktigt. Daily Mirror skriver även att Rashfords statistik förra säsongen är häpnadsväckande sett till anfallarens problematik. 

ANNONS

- Vi försöker bara hantera det (fotproblemet) så bra vi kan och på det sättet som är bäst. Jag är som lyckligast när jag spelar och hjälper mitt lag. Jag gör vad jag kan för att komma ut på planen, sa Rashford nyligen enligt tidningen. 

England ställs under söndagen mot Rumänien i ett EM-genrep. I EM-gruppspelet ställs England mot Kroatien, Skottland och Tjeckien. 

Publicerad 2021-06-05 kl 23:58

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto