Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uppgifter: Ryan Giggs får lämna Manchester United

Foto: Scanpix

Efter 29 år så är Ryan Giggs på väg att lämna Manchester United. Enligt The Telegraph ska Jose Mourinho nu bestämt sig för att använda en annan assisterande tränare nästa säsong.

Ryan Giggs har varit i Manchester United sedan 1987 - men nu ser det ut som hans tid i klubben är över. Enligt uppgifter till bland annat The Telegraph så ser det ut som att Mourinhos intåg i United nu betyder att den walesiska ikonen får leta efter ytterdörren på Old Trafford.

Tidningen skriver att 42-åringen ska ha ett möte med Mourinho senare i veckan där portugisen kommer att meddela Giggs om att hans tjänster inte ligger i hans intresse.

Men trots att den portugisiska huvudtränaren inte längre vill ha Giggs kvar så har klubben inte slutat hoppats på att få behålla ikonen. The Telegraph uppger att klubben erbjudit Giggs en roll där han ska vara som en brygga mellan A-laget och U21-laget. Dock så räknar man med att det finns en risk att Giggs lämnar klubben i besvikelse över att få lämna sin position kring A-laget.

FAKTA

Ryan Giggs karriär i United

Matcher: 936
Mål: 168
Premier League-titlar: 13
FA Cup-titlar: 4
Europacuptitlar: 2

Publicerad 2016-06-01 kl 21:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons