POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Uppgifter: United berett att betala 160 miljoner för att bli av med Sanchez

Foto: Bildbyrån.

Alexis Sanchez sejour i Manchester United har varit floppartad.
Nu uppger Daily Mail att klubben är redo att släppa chilenaren - och själva betala 160 miljoner kronor.

Alexis Sanchez, 30, lämnade vintern år 2018 Arsenal för Manchester United. Förväntningarna var stora på chilenaren efter hans framgångsrika tid i Londonlaget, men i Manchester United har han varit en flopp. Sanchez har haft svårt att hitta nätet och han har fått se sig som reserv till spelare som Anthony Martial, Marcus Rashford och Jesse Lingard.

Nu uppger Daily Mail att Manchester United är redo att göra sig av med Sanchez - och själva betala. För att bli av med spelaren kan Manchester United betala hälften av hans årslön som ligger på drygt 320 miljoner kronor (26 miljoner pund) för att bli av med stjärnan, enligt Daily Mail. Därmed skulle United betala lite mer än 160 miljoner kronor (13 miljoner pund) till den eventuellt bjudande klubben. Daily Mail uppger att en anledning till varför Manchester United vill göra sig av med 30-åringen är för att frigöra löneutrymme.

Alexis Sanchez har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022. Chilenaren har svarat för ett ligamål på 19 matcher den här säsongen.

Publicerad 2019-05-03 kl 10:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå