Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uppgifter: United tar täten i Pogba-jakten

Foto: Scanpix

Spanska uppgifter gör i dag gällande att Manchester United är beredd att betala 120 miljoner euro, motsvarande drygt en miljard kronor, för Paul Pogba. Det gör också José Mourinhos nya klubb till favorit att värva Juventus kronjuvel.

Det är Madridtidningen AS som levererar uppgifterna, tillsammans med påståendet att Real Madrid inte vill matcha den övergångssumman. Real uppges även tveka inför Pogbas lönekrav på tolv miljoner euro om året efter skatt, och har en ansträngd relation till hans agent Mino Raiola, som enligt AS vill ha hela 25 miljoner euro i provision.

Även United påstås tveka inför agentarvodet, men har en bättre relation till Raiola. Noterbart i sammanhanget är att United sedan en längre tid tillbaka uppges vara på väg att värva två andra toppspelare i Raiolas stall, Henrich Mchitarjan och Zlatan Ibrahimovic.

Uppgifterna om Pogba och Man United sammanfaller med att Manchester Evening News i går skrev att den franske landslagsmittfältaren var Mourinhos prioriterade toppvärvning.

Publicerad 2016-06-25 kl 06:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons