Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Uppgifter: Vändning i Lindelöf-affären - inget bud från United

Foto: SCANPIX

Victor Nilsson Lindelöf.

Victor Nilsson Lindelöf har uppgets vara i praktiken klar för Manchester United.
Trovärdiga BBC hävdar annorlunda.
Tv-kanalen skriver att Mourinho inte kommer att lägga bud i januari.

Victor Nilsson Lindelöfs fotbollsframtid är ännu inte spikad. Efter det stora genombrottet i Benfica har mittbacken varit ett hett namn för Manchester United. Fotbollskanalen kunde i slutet av november avslöja att United satt i förarsätet vad gäller svenskens underskrift och sedan dess har portugisisk press dragit stort på att övergången i praktiken är helt klar.

Men nu publicerar BBC uppgifter som kan sätta stopp för affären. Enligt tv-kanalen har José Mourinho nämligen beslutat sig för att inte lägga något bud då januari-fönstret öppnar. Anledningen ska vara att han under de senaste matcherna blivit imponerad av Marcos Rojo och Phil Jones som fått kampera ihop i mittförsvaret, och att han därför inte vill lägga bud på svensken. Förutom de redan nämnda spelarna finns dessutom nyförvärvet Eric Bailly, Chris Smalling och Daley Blind att tillgå.

Så sent som under tisdagen skrev Aftonbladet om det faktum att tvisten mellan Benfica och Västerås blivit en faktor även kring den här övergången. VSK har rätt till en procentsats på övergångssumman, en så kallad videareförsäljningsklausul, vilket Benfica uppges försöka undvika genom att baka in ytterligare en spelare i dealen, Nelson Semedo, för att på så sätt få ner prislappen på Lindelöf.

Publicerad 2016-12-28 kl 14:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons