POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Uppgifter: Zlatan vill skriva på nytt tvåårskontrakt

Foto: Bildbyrån.

Det finns en option över nästa år.
Men får man tro brittisk media kan Zlatan stanna längre än så i United.

Zlatan Ibrahimovic har vid flera tillfällen den här säsongen visat sin enorma betydelse för Manchester United. Svensken har gjort 15 mål i ligaspelet och dessutom avgjort både Community Shield samt finalen av ligacupen.

Att Manchester United vill utnyttja den option som finns och förlänga det nuvarande avtalet även över nästa säsong är ett faktum. Men får man tro de båda brittiska tabloiderna Daily Mirror och Daily Mail trivs Zlatan så bra i klubben att han vill skriva på ett kontrakt som löper ytterligare två år.

Enligt Mirror vill Zlatan skriva på för två säsonger till och i samband med det få till ett än förmånligare avtal än vad han redan har i dagsläget. Enligt tidningen har Zlatan i dag en lön på runt 300 000 pund i veckan, motsvarande drygt 3,3 miljoner kronor.

Managern José Mourinho kommenterade Zlatans framtid i klubben efter att svensken gjort två mål i finalen av ligacupen mot Southampton.

- Jag ber aldrig en spelare om att han ska skriva på ett kontrakt. Jag ber aldrig en spelare att spela för mig. En dag bestämde sig Zlatan att gå till Barcelona från Inter. Det var väldigt ledsamt, men jag gjorde ingenting för att stoppa honom. Jag ber inte spelare men om det behövdes så kanske Uniteds fans kan gå till hans hus och stanna där hela natten. Jag tror absolut att de skulle göra det.

- Vi vill och vi tror att han kommer att stanna med oss ytterligare en säsong.

Publicerad 2017-03-02 kl 07:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå