Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Usain Bolt spelar med United i Ferdinands hyllningsmatch

Foto: AP

Usain Bolt på Old Trafford efter OS-guldet i London 2012

Rio Ferdinand har inte snabbheten som sin främsta styrka, men med världens snabbaste, Usain Bolt, vid sin sida kanske han kan hålla tätt mot Sevilla när mittbacken ska hyllas av United.

Världens snabbaste man, Usain Bolt, har flera gånger pratat om sitt stora fotbollsintresse, och har nämnt sin dröm om att få spela för bland annat Manchester United.

Bolt har besökt Old Trafford tidigare, och nu ser det ut som att han kan vara på väg att få sin dröm om att spela för United uppfylld.

Enligt The Sun så kommer Bolt att spela för United i en hyllningsmatch, en så kallad testimonial som normalt hålls efter att en spelare varit i en och samma klubb i tio år, till Rio Ferdinand.

Tidningen skriver att det är Ferdinand själv som övertalat managern David Moyes att låta Bolt vara med i matchen som spelas mot Sevilla i augusti.

- Usains dröm går till slut i uppfyllelse och han kommer att spela tillsammans med Rio. Det kommer att bli en match utöver det vanliga. Det ska bli spännande att se om Usain har lika bra bollkontroll som han är snabb, säger en källa till The Sun.

Publicerad 2013-07-07 kl 10:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons