Välbehövligt andrum för Moyes och United

David Moyes och Manchester United tog en viktig seger mot West Bromvich.
Ett välbehövligt andrum för klubben.

Manchester United gjorde matchens första mål. Robin van Persie slog en fin frispark från höger och bollen hittade Phil Jones huvud. Mittbacken nickade in 1-0.

Efter 66 minuter ökade Wayne Rooney på till 2-0. Rafael slog ett bra inlägg och Rooney nickade in bollen i mål. Med fem minuter kvar gjorde Danny Welbeck 3-0. Det blev också matchens sista mål och Manchester United kunde ta tre välbehövliga poäng.

Manchester United gjorde fem ändringar från laget som förlorade mot Olympiakos. Mata och Januzaj startar medan Vidic och Ferdinand är utanför elvan.

I West Bromvich startade som vanligt Jonas Olsson och han spelade 90 minuter.

Så startade lagen:

WBA: Foster; Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell; Yacob, Mulumbu; Amalfitano, Gera, Brunt (c), Anichebe

Manchester United: De Gea; Rafael, Jones, Smalling, Evra; Carrick, Fellaini; Mata, Rooney, Januzaj; van Persie

Publicerad 2014-03-08 kl 15:11