Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Valdés hyllar De Gea: "Han är världens bästa målvakt"

Foto: Scanpix

BARCELONA. Victor Valdés hyllar sin landsman och lagkamrat i Manchester United.
- De Gea är världens bästa målvakt och det bli svårt för mig att få speltid, säger Valdés till Manchester Uniteds officiella hemsida.

Victor Valdés började att träna med Manchester United i oktober och har sedan dess imponerats stort av sin landsman David de Gea som han menar är bättre än såväl Thibaut Courtois som Manuel Neuer.

- För mig är världens bästa målvakt är just nu David. Jag ser honom varje dag i träning och jag ser honom i varje match, varje vecka och hans prestationer för tillfället är fantastiska. Jag är väldigt glad för hans skulle och fansen sjunger hela tiden om honom så jag tror även de är väldigt glada över hans prestationer, säger Valdés.

Lång rehabperiod

Efter en tio månaders lång rehabiliteringsperiod för sin korsbandsskada skrev Victor Valdés på ett 18 månaders kontrakt med United i januari och har sedan dess varit andramålvakt till De Gea. Valdés väntar ännu på sin debut för United och menar själv att det just nu är svårt att konkurrera med sin landsman.

- Du väntar hela tiden på din chans att få spela och tränar hårt varje dag för att visa tränaren vad du går för. Men just nu presterar David på en väldigt hög nivå. Jag tror han är den viktigaste målvakten i världen just nu. Så det är klart att det är svårt för mig att få spela och jag måste acceptera det, säger Victor Valdés till Manchester Uniteds officiella hemsida.

Publicerad 2015-03-16 kl 20:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons