Valencia med kanon i comebacken - Lindelöf fast på bänken

Antonio Valencia har gjort comeback.
Och vilken comeback sen.
Ytterbacken behövde bara nio minuter på sig innan han hittade nätet.

I den senaste ligamatchen mot Everton tog Victor Nilsson Lindelöf plats till höger i Manchester Uniteds backlinje. United tog tre poäng och höll nollan, men trots det fick svensken under söndagen värma bänken under hela matchen då United tog emot Stoke.

Antonio Valencia, som inte spelat match sedan den 17 december på grund av skada, var nämligen tillbaka och tog platsen till höger. Comebacken blev dessutom minst sagt succéartad för 32-åringen från Ecuador. Redan efter knappa tio minuters spel vek han in från högerkanten och tryckte dit ledningsmålet med vänsterfoten. Ett väldigt vackert avslut, helt otagbart för Jack Butland.

Målet var Valencias tredje bara den här säsongen, lika många som han gjort under sina fyra senaste säsonger tillsammans.

Strax innan halvtidsvilan utökade hemmalaget sedan till 2-0 genom Anthony Martial. Paul Pogba hittade fram med en vacker passning och fransmannen skickade mycket vackert in lagets andra mål för kvällen. En kvart från slutet kom sedan spiken i kistan då Romelu Lukaku ordnade tre poäng.

- Jag gillade inte den första halvleken. Stoke hade mer chanser än vad jag önskat. Vi gjorde två fantastiska mål och det var det enda som var bra med den första halvleken, säger José Mourinho enligt klubbens hemsida.

Nilsson Lindelöf blev kvar på bänken hela matchen. Zlatan Ibrahimovic saknas fortsatt på grund av skada.

I och med att Manchester City under söndagen föll på bortaplan mot Liverpool så tog United in tre poäng. City är dock fortsatt tolv poäng före.

Manchester United: De Gea - Valencia, Jones, Smalling, Shaw - Matic, Pogba, Mata -  Lingard, Martial, Lukaku.

Stoke: Butland - Bauer, Zouma, Martins Indi, Tymon - Fletcher, Allen - Shaqiri, Ireland, Choupo-Moting - Crouch.