Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Van Gaal frustrerad över Falcao

Foto: Scanpix

Radamel Falcao och Louis van Gaal.

Radamel Falcao lånades in för dyra pengar för att frälsa Manchester United. Men anfallarens bristande framsteg håller på att få tränare Louis Van Gaal att tappa tålamodet.

När Manchester United värvade anfallaren, Radamel Falcao, hade han precis kommit tillbaka efter den knäskada som gjorde att han missade sommarens VM. De senaste sex veckorna har en lårskada hållit honom borta från spel.

Enligt Uniteds tränare Louis Van Gaal kan inte Falcao spela mer än tjugo minuter och kanske håller tränarens tålamod på att tryta när det gäller den colombianske anfallaren.

När Louis Van Gaal fick frågan om han börjar bli frustrerad över bristen på framsteg när det gäller Falcaos status, så verkade han just en aning...frustrerad.

- Jag är inte intresserad. Han måste följa min filosofi. Förstår ni? Det är därför jag är här, sa Van Gaal enligt The Telegraph.

United-tränaren menade att det vore bättre för Falcao att spela med andralaget än att sitta på bänken mot Hull och Stoke, men att han var tvungen att plocka ut honom på grund av skador på Wayne Rooney och James Wilson.

-Det är bättre för honom att spela 45, 60 eller till och med 90 minuter i andralaget. Men jag kunde inte göra det då jag behövde honom när Rooney var skadad mot Stoke och Wilson var skadad mot Hull.

- Jag tog ut honom fastän han bara kan spela tjugo minuter på den här nivån, då rytmen i Premier League är så pass hög, menar den holländske tränaren.

Manchester United lånade Radamel Falcao för hela 55 miljoner kronor i somras och kan köpa loss honom för ytterligare 400 miljoner kronor efter säsongen.

Falcao har bara gjort ett mål på sju matcher under hösten för sin nya klubb.

Publicerad 2014-12-08 kl 11:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons