Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Van Gaal om Rooneys målgest: "Vad är det för skruvad värld?"

Foto: Viasat Fotboll

Nästa

Avbryt
Försök igen

Manchester United besegrade Tottenham med hela 3-0 och anfallaren Wayne Rooney gick verkligen ut för att knocka Tottenham. Tränaren Louis Van Gaal ville dock inte prata om den uppmärksammade målgesten.

Manchester United besegrade Tottenham med hela 3-0 och imponerade. Men efterspelet till matchen skulle komma att handla lika mycket om Wayne Rooneys målgest.

Rooney gjorde ett förträffligt solomål i den 34:e minuten och valde att fira med en målgest där har han boxar i luften och sedan faller till marken.

Anledningen till firanden var den video som cirkulerat på sociala medier där Rooney ses boxa med sin kompis Phil Bardsley i hans eget vardagsrum.

På videon blir Rooney knockad, precis som i hans målgest. Efter segern mot Tottenham var Uniteds tränare Louis van Gaal inte sugen på att svara på frågor om firandet.

- Jag har ingen lust att svara på de frågorna. Jag tycker det är en löjlig värld där jag måste svara på sådana frågor. Jag har inga kommentarer. Vad är det för skruvad värld?, säger Louis Van Gaal enligt The Mirror.

Rooney tyckte själv att händelsen blivit uppförstorad.

- Det är den värld vi lever i. Det är i mitt eget hem, det är inte offentligt. Det är vad polare gör, de skojar runt i hemmet.

- Det var två kompisar i ett privat hem och av någon anledning hamnade det på förstasidorna. Det är mer intressant för andra än för mig, jag fokuserade på matchen. I dag hjälpte jag mitt lag till seger, säger Rooney.

I klippet ovan kan du se Sporten med Rooneys mål (cirka 3.30 in i klippet).

Publicerad 2015-03-16 kl 10:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons