Van Gaal: "Spelar vi så här åker vi ur"

Manchester United tog en viktig seger över Burnley, men spelet imponerade inte.
Efter matchen menade Louis Van Gaal att de kommer åka ut ur FA-cupen om de inte spelar bättre.

Louis van Gaal och Sam Allardyce

Manchester United imponerade inte fastän man vann över Burnley med 3-1. Långa stunder var det Burnley som förde spelet och två mål av ovane målskytten Chris Smalling räddade upp situationen för United.

När sedan Robin Van Persie kunde göra 3-1 i den andra halvleken på straff, efter det att Di Maria fällts i straffområdet, var trepoängaren relativt säker.

Uniteds tränare Louis Van Gaal var inte nöjd efter matchen och menade på att spelar man på det här viset kommer man inte lyckas vinna över Preston i FA-cupen nu på måndag.

– Vi var inte bra i den första halvleken och Burnley var det bättre laget. Vi kunde inte hålla i bollen. Spelar vi så här i nästa match så kommer vi åka ut ut FA-cupen.Jag tycker vi hade tur, sa Van Gaal efter matchen enligt Daily Mail.

Wayne Rooney, som för kvällen var relativt anonym, fick återigen spela i sin "nya" roll som mittfältare, något som Van Gaal fått kritik för.

– Han var inte den Rooney som jag vill se, men han har visat att han kan spela på flera olika positioner, menade den holländske tränaren.

I och med segern gick United upp på en tredjeplats då Southampton bara fick 0-0 hemma mot West Ham.

Publicerad 2015-02-12 kl 12:30