Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
39v

Van Gaals United-hämnd: Nobbade Belgien

Foto: Bildbyrån.

Louis van Gaal ska inför VM-kvalet ha nobbat uppdraget som förbundskapten för Belgien. Han ville hämnas för att han fick sparken av Manchester United.
- Jag var så förbittrad och hämndlysten, säger holländaren enligt The Mirror. 

Den tidigare holländske förbundskaptenen Louis van Gaal fick sparken av Manchester United efter att han tog laget till seger i FA-cupen 2016. Sedan dess har inte holländaren haft ett tränaruppdrag. 

Nu går han dock ut med att han blev erbjuden jobbet som förbundskapten för Belgien innan Roberto Martinez, men att han valde att tacka nej för att United skulle fortsätta att betala hans lön under den resterande delen av kontraktstiden. 

- Det skulle ha varit jättebra att bli belgisk förbundskapten, men jag var så förbittrad och hämndlysten. Det var verkligen dumt, för det sportsliga värdet bör alltid komma först, säger han enligt The Mirror och tillägger senare att United behandlade honom "elakt och lågt".

Han menar att, beslutade att nobba erbjudandet, enbart handlade om hämnd. 

- Det handlade inte om pengar. Det handlade om jag ville hämnas. Jag gick på min instikt, inte det rationella. Jag får leva med det. Jag har varit en väldigt framgångsrik manager, säger han. 

Läs mer om snackisarna i internationella medier i Headlines. 

Publicerad 2018-01-15 kl 09:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons