0-1 Hernandez 35'
0-2 Van Persie 43'
0-3 Hernandez 63'
0-4 Van Persie 88'

Efter 35 minuter gjorde Manchester United 1-0. Evra vände upp i straffområdet och testade skott. Al Habsi lämnade retur och då dök Hernandez upp och satte 1-0.

Åtta minuter senare hittade Hernandez Robin van Persie i straffområdet. Anfallaren skottfintade med vänstern, la över bollen till höger ock placerade kyligt in 2-0.

Efter 63 minuter gjorde Hernandez 2-0. Van Persies frispark fastnade i muren. Bollen hamnade hos Hernandez som gjorde sitt andra mål i matchen.

Van Persie blev också tvåmålsskytt. I den 88:e minuten blev han frispelade av Welbeck. Anfallaren gjorde inget misstag utan rullade enkelt in 4-0. Nu har Van Persie gjort 16 ligamål på 21 matcher.

Wigan: Al Habsi, Kone, McCarthy, Caldwell (Capt), Di Santo, Maloney, McArthur, Boyce, Ramis, Beausejour, Figueroa.

Man Utd: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Young, Carrick, Cleverley, Giggs, Van Persie, Hernandez.
Publicerad 2013-01-01 kl 17:46