Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Van Persies son tränar med Manchester City

Foto: AP

Robin van Persie

Manchester Uniteds anfallsstjärna Robin van Persies son Shaqueel, och assisterande tränaren Phil Nevilles son Harvey spelar likt sina fäder fotboll - men tränar med lag kopplade till Manchester City.

Det är vanligt att fotbollsstjärnors barn försöker att följa i sina föräldrars spår och försöka sig på en karriär inom fotbollen - och sjuårige Shaqueel van Persie och elvaårige Harvey Neville är inga undantag.

Shaqueels pappa är Manchester Uniteds superstjärna Robin van Persie och Harveys pappa är före detta Unitedspelaren och numera tränaren Phil Neville. De flesta skulle antagligen gissa att om de två knattarna skulle spela för något lag med koppling till ett Premier League-lag så skulle det vara United - men så är det alltså inte.

Det är Manchester Evening News som berättar om de något oväntade vägvalet som har gjorts vad gäller lagtillhörighet. Harvey Neville spelar för sitt skollag på en skola där flera Citytalanger går och även Shaqueel van Persie tränar alltså med ett lag kopplat till City.

- Det har varit en hel del förvåning kring det här. De flesta trodde att om de skulle vara med i något lag så skulle det vara hos United, säger en källa till tidningen.

Ingen av dem har dock något avtal med någon klubb ännu - så det är inte försent för United att knyta till sig van Persie och Neville junior.

Publicerad 2014-03-16 kl 22:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons