POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Vardy berättar: "Jag och min familj har mordhotats"

Foto: Bildbyrån

Jamie Vardy och hans familj har mottagit dödshot efter att Leicester-anfallaren uppgavs ligga bakom att Claudio Ranieri fick sparken av klubben.
- När folk vill stycka upp din fru när hon kör bil själv med barnen i baksätet känns det inte så bra, säger han enligt the Guardian.

Storyn som toppar de flesta brittiska sportettor under tisdagen handlar om Jamie Vardy. Leicesters stjärnanfallare berättar nu att han och hans familj mottagit dödshot efter att media hävdat att Vardy låg bakom den "spelarrevolt" som ledde till att managern Claudio Ranieri nyligen fick sparken.

30-åringen dementerar att han försökte få bort Ranieri.

- Men uppgifterna är redan ute och folk tror på den. Då har jag fått dödshot riktat mot mig själv, min familj och mina barn. Jag försöker hantera det och gå vidare, men när folk vill stycka upp din fru när hon kör bil själv med barnen i baksätet känns det inte så bra. Det har hänt många gånger. Det är skrämmande, säger Vardy enligt the Guardian.

Vardy fortsätter:

- Tydligen hölls mötet som fick honom sparkad precis efter Sevilla-matchen, läste jag i media. Det är bara helt fel. Det skrevs att jag var involverad i mötet, när jag i själva i verket satt i en dopningskontroll i tre timmar. Alla skriverier sårade mig.

Publicerad 2017-03-21 kl 08:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå