Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Vardy utsedd till årets spelare av journalisterna

Foto: TT

Riyad Mahrez var Premier League-spelarnas val till årets spelare. Nu har de engelska sportjournalisterna tagit fram sin: Jamie Vardy. 
"Det är en stor ära", säger Vardy i ett uttalande. 

Leicester är just nu i full färd med att sensationellt springa hem Premier League. Slår Chelsea Tottenham i kväll så är det klart. 

Två spelare har stuckit ut lite mer än de övriga hjältarna i Leicester trupp denna säsong: Riyad Mahrez och Jamie Vardy. 

Den förstnämnda vann i förra veckan priset för årets spelare - då framröstat av spelarorganisationen PFA. Det knep han framför ögonen på Vardy som öst in 22 mål den här säsongen. 

Vardy skulle få sin revansch. 

I dag presenterade FWA (Football Writers' Association's), engelska sportjournalisterna, Jamie Vardy, som årets spelare. 

'' Det är en stor ära att vinna en sådant här prestigefyllt pris och att mitt namn läggs till en lista som innehåller en rad stora namn. Jag riktar mitt tack till FWA och till alla som har röstat på mig. Jag vill förstås också rikta ett stort tack till min lagkamrater som är en anledning till att jag har kunna göra en så fin säsong". 

Övriga nominerade var inte helt oväntat en rad andra Leicester-spelare. Bland annat just Riyad Mahrez och den franske mittfältsgeneralen N'Golo Kanté.

Publicerad 2016-05-02 kl 11:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons