Vardys och Mahrezs vackra mål sänkte Tottenham

Tottenhams tunga form i ligan fortsätter.
Leicester vann med 2-1 efter vackra mål av Jamie Vardy och Riyad Mahrez.

Efter förlust mot Arsenal och bara oavgjort hemma mot West Brom blev det ett nytt tungt poängtapp för Tottenham under tisdagskvällen. Leicester vann med 2-1 på King Power Stadium. Spurs tappar nu i toppstriden.

I den 13:e minuten tog hemmalaget ledningen när Jamie Vardy med en mycket kylig lyftning satte 1-0 bakom Hugo Lloris.

Tottenham spelade in sig i matchen och närmade sig ett kvitteringsmål. Då kom istället en kalldusch precis före paus. Riyad Mahrez vek in från kanten och curlade mycket snyggt in 2-0.

Spurs reducerade drygt tio minuter kvar att spela genom ett vasst avslut av Harry Kane. Men Leicester kunde hålla undan och vinna matchen med 2-1.

Glädjande för Tottenham var dock att Erik Lamela gjorde comeback efter över ett års skadefrånvaro. Inhopparen spelade också fram till Kanes reduceringsmål.

Publicerad 2017-11-28 kl 22:39