Vardys straffmiss kostade - Leicester förlorade mot Burnley

Jamie Vardy lär inte sova gott i natt.
Anfallaren sumpade en straff mot Burnley - och Leicester förlorade.

Leicester förlorade i den förra ligaomgången mot Southampton. Nu skulle man studsa tillbaka när Burnley stod för motståndet. Men så blev det inte.

Leicester tog dock ledningen i matchen och ledde i paus. Men tio minuter i matchens andra akt nådde Burnley-anfallaren Chris Wood högst på en hörna och knoppade in 1-1.

Drygt tio minuter efter kvitteringsmålet ryckte Ben Mee ned Jamie Vardy i straffområdet och Leicester fick straff. Vardy själv fick äran att lägga den, men han blev straffsumpare eftersom Nick Pope var med på noterna och räddade.

Matchen led sedan mot kryss, men det blev ett avgörande och det var inte till Leicesters fördel. På ett inlägg i den 79:e minuten fick Ashley Westwood möjlighet att avsluta från nära håll och han förvaltade läget på bästa sätt. 2-1 och förlust för Leicester.

- Det är en stor seger för oss. Killarna jobbade så hårt och stämningen var elektrisk. Man har dåliga perioder under en säsong, så att studsa tillbaka snabbt är viktigt. Att förlora fyra matcher i rad är jobbigt, men att gå från ett underläge och reagera som vi gjorde mot ett såhär bra lag är bra, säger Nick Pope till Sky Sports enligt BBC.

Leicester ligger på tredjeplats i Premier League. Burnley å sin sida är 14:e-placerat.