Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Varnar andra unga spelare: Gå inte till City

Foto: Jon Super, AP/Scanpix

Manchester Citys ägare Shejk Mansoor bin Zayed Al Nayhan, till höger, tillsammans med ordföranden Khaldoon Al Mubarak.

Han jämfördes med Patrick Viera och hade debuterat i Manchester City. Sedan köptes klubben upp. Nu varnar John Guidettis lagkamrat, Abdisalam Ibrahim, unga från att gå till City.

– Synd om de som går dit, säger Ibrahim till norska TV2.

Karriären har gått i stå för Manchester Citys mittfältare, Abdisalam Ibrahim. Norrmannen som kom till klubben år 2007 och hyllades som en supertalang har inte lyckats ta en plats på lagets stjärnfyllda mittfält de senaste säsongerna. Nu kritiserar han klubbens talangsatsning.

– När jag kom till City hade de inte lika mycket pengar och satsade mer på unga spelare. Jag tycker synd om de unga som går dit nu, säger Ibrahim till TV2 Norge.

Det var bara ett år efter Ibrahims ankomst till klubben som Manchester City köptes upp av Abu Dhabi United Group och även om han fick debutera i A-laget år 2010 så ser Ibrahim inte någon möjlighet att slå sig in i laget. Istället vill Ibrahim lämna klubben så snabbt som möjligt.

– Om City låter mig lämna så kommer jag att göra det. Det handlar inte om pengar. Jag måste hitta ett ställe där jag trivs, säger Ibrahim till TV2 Norge.

De två senaste säsongerna har Ibrahim varit utlånad till norska Strömgodset.

Publicerad 2014-01-03 kl 07:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons