POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

"Vi slogs med tre andra klubbar om Barrow"

Foto: Scanpix

Modou Barrow lånas ut från Swansea till Championship-klubben Nottingham Forest under våren.
- Att värva honom framför näsan på några andra lag är jag glad över, säger Nottinghams manager Dougie Freedman.

I somras lämnade han Östersunds FK i superettan för Swansea i Premier League. Efter nio framträdanden i Swansea lånas han nu ut till Nottingham Forest för att få ordentligt med speltid.

Den offensive mittfältaren/anfallaren ska fram till sommaren spela för Championship-laget, vars manager Dougie Freedman är nöjd över sin senaste värvning.

Provspel i Bolton

- Han är rörlig, kvick, han har en fantastisk balans, en underbar vänsterfot och han kan göra mål, säger Freedman till Nottinghams officiella hemsida.

- Jag hade honom på provspel i Bolton under tio dagar och vi försökte värva honom då. Det kom inte som någon överraskning att Swansea några månader senare plockade honom för betydligt mer pengar.

- Så när jag fick chansen att värva honom för ett par dagar sedan körde jag på det för fullt. Det fanns konkurrens från tre andra klubbar och vi var tvungna att vara säkra på att vi visade honom vad den här klubben handlar om, vad för lag vi har och hur han kan få visa upp sig själv i Championship.

"Vi har inga pengar"

För Nottingham Post utvecklar Freedman:

- Att värva honom framför näsan på några andra lag är jag glad över. Att han kom hit handlar inte om pengar, för vi har inga pengar. Det var andra som bjöd över oss.

- Det handlar om att jag kunde förklara för Swansea vad jag kunde skicka tillbaka senare, hur jag kan utveckla honom, säger managern.

Publicerad 2015-03-13 kl 11:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå