Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Vidic vill till Spanien

Värdelöst väder och ingen vidare livsstil i England. Uniteds mittback Nejmana Vidic skulle gärna flytta till Spanien.

Det är i en intervju i ryska fotbollsmagasinet Football Weekly Nejmana Vidic lättar sitt hjärta angående livet i England. Rent fotbollsmässigt kan Manchester Uniteds serbiske mittback knappast klaga. Förra året var han med och vann såväl Champions League och Premier League.

Men att lyfta troféer verkar inte vara allt för Vidic. Den engelska väderleken verkar vara en orsak till missmod hos serben.
- I framtiden skulle jag vilja prova på en annan toppliga. Jag tänker mig Spanien. Där skulle det i alla fall inte finnas anledning att klaga på vädret, sade Vidic.
- Jag skulle aldrig bosätta mig här i England. Man får bara se en liten solglimt innann det blir molnigt igen. Vintrarna är milda men på sommaren blir det sällan mer än 20 grader varmt. Och det regnar och regnar och regnar.

26-åringen berättar också att han inte är förtjust i den engelska livsstilen. Han föredrar hur människorna är i Ryssland och Serbien, länderna han spelat i tidigare.
- Det är inte bara vädret som jag inte gillar här. I Ryssland och Serbien lever människör liknande liv. I England är det annorlunda. Här har de inte tid att känna glädjen med livet, säger Vidic.

Skulle Vidic göra allvar av flyttplanerna lär det inte saknas klubbar som är intresserade av att knyta till sig mittbacken.

Publicerad 2008-08-27 kl 11:45
Annons
Annons
Annons