Viktig seger för Tottenham - mot Kacaniklics Fulham

Alexander Kacaniklic var med i Fulhams startelva för första gången sedan 22 mars.
Men Fulham föll i Londonderbyt mot Tottenham med 3–1.

Alexander Kacaniklic var tillbaka i Fulhams startelva. Senast han startade i Premier League var i 5–0-förlusten mot Manchester City den 22 mars. Svensken spelade hela matchen – men det hjälpte föga för Magaths Fulham.

Tottenham kunde vinna med 3–1 och bryta Fulhams vinststreak på två matcher.

I den 35:e minuten gav Paulinho sitt Tottenham ledningen när han rakade in en frispark från Christian Eriksen.

Men det tog bara en minut så hade Steve Sidwell utjämnat.

Tottenham skulle dock visa sig starka i inledningen på den andra halvleken. Efter ett väl måttat inlägg kunde Kane nicka in 2-1.

3-1 kom i den 62:a minuten när Younès Kaboul knäade in bollen i nättaket, vilket också var hans första mål för säsongen.

Fulham fick en chans att komma tillbaka i den 77:e minuten när man tilldömdes en straff. Men målskytten Sidwell blev överlistad av Hugo Lloris i Tottenhammålet.

Tottenham: Lloris, Naughton, Kaboul, Fryers, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane.

Fulham: Stockdale; Heitinga, Amorebieta, Hangeland, Riise; Kvist, Sidwell, Parker; Dejagah, Rodallega, Kačaniklić

Publicerad 2014-04-19 kl 15:36