Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Villa tänker inte anmäla Arsjavin-affären

På onsdagen kom rapporter om att Aston Villa tänkte anmäla oklarheter kring Arsjavin-affären. Det förnekar tränaren Martin O'Neill. Däremot lär ämnet tas upp på ett Premier League-möte.

Aston Villa och Arsenal slåss i nuläget om den hett eftertraktade fjärde platsen i ligan som ger tillträde till Champions League. Arsenal har förstärkt med ryske playmakern Andrej Arsjavin, men affären drog ut på tiden. Först ett dygn efter transferfönstrets planerade stängning var affären helt klar.

På onsdagen kom rapporter om att vissa inom FA, trots att de godkänt affären, haft invändningar mot Arsenals senkomna pappersarbete gällande transfern.

Aston Villa ryktades vara berett att komma in med invändningar mot affären, något tränaren Martin O'Neill förnekar. På torsdagen kommer Aston Villa-bossen Paul Faulkner att närvara på ett Premier League-möte där O'Neill tror att affären kommer att diskuteras.
- Jag har inget att säga eftersom Paul Faulkner har sagt till mig att det är ett Premier League-möte på torsdag och jag tror att vissa saker kommer att tas upp, men inte nödvändigtvis av oss, Aston Villa, säger O'Neill.
- Jag tror att det kommer att bli ett klargörande kring förlängningen av transferfönstrets öppettid. Bryr jag mig om det? Svaret är nej, fastslår O'Neill.

Publicerad 2009-02-05 kl 13:42