Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Villas-Boas tar över Chelsea - är på väg till London

Porto succétränare Andre Villas-Boas tar över Chelsea, uppger portugisisk media. Samtidigt uppges tränaren vara på väg till London.

Chelsea köper loss Portos succétränare Andre Villas-Boas. Enligt portugisiska nyhetsbyrån Luna så har Chelsea betalat 140 miljoner kronor till Porto för att köpa loss honom från hans nuvarande kontrakt.

33-årige Villas-Boas ledde Porto till en trippel - portugisiska ligan, cupen och Europa league - förra säsongen och nämns allmänt som "den näste Mourinho".

Senast i helgen försökte Inter locka över portugisen men gick bet tack vare den höga summan i utköpsklausulen. Det är dock inget som bekymrar Chelsea och ägaren Roman Abramovitj.

- Om någon betalar 140 miljoner kronor och han vill lämna så kan vi inte göra något, säger Portos president Pinta da Costa.

Enligt medieuppgifter är Villas-Boas på väg till London för att diskutera ett kontrakt med Chelsea och klubben säger i ett skrivelse på sin hemsida att man räknar med att ha sin nya tränare klar inom några dagar.

"...men fram till dess kommer vi inte att kommentera några ytterligare kring spekulationerna kring tillsättandet", avslutar de sitt utlåtande.

I England har man en längre tid kunnat spela på vem som blir Chelseas nästa tränare. Nu har spelbolagen lagt ned det spelet.

Publicerad 2011-06-20 kl 17:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons