Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Villas-Boas: "Torres har en tuff tid framför sig"

André Villas-Boas anser att floppande Fernando Torres måste kämpa för att få speltid.
– Fernando har en tuff tid framför sig, säger Villas-Boas.

Chelseas hemmaform har varit bedrövlig på sistone och tränare André Villas-Boas medger att det för tillfället är svårt att spela hemma på Stamford Bridge.

– På bortaplan har vi varit mer solida som ett lag statistiskt sett. På hemmaplan har vi helt enkelt inte varit bra nog. Vi behöver våra supportrars stöd för att få den rätta känslan. Du kan känna att Stamford Bridge har blivit ängsligt, säger Villas-Boas på Chelseas hemsida.

Den portugisiske tränaren har en tuff och viktig månad framför sig som innehåller viktiga matcher i Champions League och ligan. Bland annat ställs Chelsea mot Manchester City och Tottenham i Premier League och mot Valencia i en avgörande Champions League-match.

– I Champions League är det på liv och död och vi är tvungna att öka tempot och spela med större vilja. I Premier League måste vi göra det bästa av våra matcher för att ha en chans att utmana.

Fernando Torres forsätter att bedröva i sina insatser men Villas-Boas står bakom anfallaren trots att han antyder att spanjoren inte ser ut att få särskilt mycket mer speltid än den lilla han haft på senare tid.

– Vi tror på honom och kommer att fortsätta sträva efter att förbättra hans individuella form. Den kommer att komma med självförtroende och tid. Vårt jobb som tränarstab är att få det bästa ur spelarna och gör vi inte det har vi misslyckats. Det kommer att ta tid och Fernando har en tuff tid framför sig. Han måste konkurrera, för tillfället visar Didier Drogba goda tecken, säger Villas Boas till Sky Sports.

Publicerad 2011-11-30 kl 13:00

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER