POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
2v

VNL kan bli ny kapten i United - uppges vara en av favoriterna till uppdraget

Foto: Bildbyrån.

Victor Nilsson Lindelöf har tagit en ordinarie plats i Manchester United under året.
Nu uppger Manchester Evening News att mittbacken ligger bra till att ta över som lagkapten, när nuvarande lakgaptenen Antonio Valencia förväntas lämna i sommar.

Manchester United ser ut att behöva välja en ny lagkapten till sommaren. Den nuvarande lagkaptenen, Antonio Valencia, sitter på ett utgående kontrakt och förväntas lämna till sommaren.

Det gör att lokaltidningen Manchester Evening News spekulerar i vem som kan ta över efter ytterbacken lämnar klubben. Dels nämns Paul Pogba som en kandidat, men tidningen menar att hans historik med kontroversiella händelser kan göra att han petas åt sidan. Både Ander Herrera och David de Gea nämns också, men då duon sitter med osäkra kontraktsituationer lanseras en annan kandidat.

Svenske Victor Nilsson Lindelöf.

Tidningen menar att han har stått för en minst sagt anmärkningsvärd revansch efter att många räknat bort honom tidigt i United och att han utan tvekan är med i klubbens långsiktiga planer.

De menar även att det största argumentet för svenskan är att han "förkroppsligar allt klubben står för med sin professionalitet och hans önskan att vinna" samt att han "håller sig borta från kontroverser och låter sin fotboll tala".

Något annat som också ska tala för Lindelöf är faktumet att han är svensk och tränaren Ole Gunnar Solskjær är norrmann, vilket gör det enklare för duon att kommunicera med varandra.

Publicerad 2019-04-06 kl 13:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå