POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
2v

Warnock kallade domarna “sämst i världen” – bötfälls sexsiffrigt belopp

Foto: Bildbyrån

Neil Warnock rasade mot domarna efter att Chelsea fått ett offsidemål godkänt.
Engelsmannen menade att Premier League har ”de sämsta domarna i världen”.
Nu bötfälls Cardiff-tränaren 20 000 pund av FA.

I slutet av mars mötte Cardiff Chelsea. Walsaerna är i stort poängbehov för att undvika nedflyttning och hade en 1-0-ledning sent i matchen.

Men Chelsea vände på matchen och vann med 2-1, där deras kvitteringsmål föregicks av en tydlig offside. Efter matchen var Cardiff-tränaren Neil Warnock besviken på domarteamet och riktade skarp kritik.

- Domaren hade en okej match, men vi fick inte med oss de viktiga domsluten. Linjemannen däremot… Det är en sådan besvikelse att Chelsea kom undan med det rånet i dag, sa Warnock enligt BBC.

- Premier League är den största och bästa ligan i världen, men just nu har vi förmodligen de sämsta domarna.

FA inledde en utredning mot uttalandena som tränaren gjorde i TV och radio och har nu funnit Warnock skyldig för att ha brutit mot reglerna om lämpligt uppträdande. Cardiff-tränaren bötfälls 20 000 pund, cirka 200 000 kronor.

”Neil Warnock har bötfällts 20 000 pund för hans kommentarer om domarna efter matchen i Premier League mellan Cardiff och Chelsea den 31 mars.” skriver engelska FA i ett uttalande.

Cardiff ligger med två matcher kvar att spela i Premier League på den sista nedflyttningsplatsen och har fyra poäng upp till Brighton på säker mark. Till helgen möter Cardiff Crystal Palace innan de tar sig an Manchester United i sista omgången.

Publicerad 2019-05-01 kl 20:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå