Watford körde över Everton med 5-2 - King hattrickhjälte

Det blev en tung eftermiddag för Everton.
Watford vände underläge till kross med 5-2.
Norrmannen Joshua King briljerade med ett hattrick.

Det startade bra för hemmalaget Everton. Efter bara tre minuter gjorde Tom Davies 1-0. Kvitteringen dröjde dock inte särskilt länge, utan tio minuter senare startade Joshua King sin eftermiddag med att sätta 1-1.

Den slutgiltiga vändningen dröjde för Watford, då det var Everton som återtog ledningen efter halvtidsvilan. De lyckades även behålla den i en kvart. Men sedan kom kollapsen för de blåklädda.

Då smällde Watford till med två mål på två minuter. Det första nickade Juraj Kucka in på hörna, medan King stod för det andra efter en vältajmad passning där han blev fri framför mål. Bara sex minuter senare fullborde King sitt hattrick när han satte 4-2.

När matchen var inne på stopptid satte Watford sitt sista mål för matchen. Det var Emmanuel Dennis som fastställde slutresultatet till 5-2.

En tung eftermiddag för Everton med andra ord. För Watfords del innebar det viktiga poäng som lyfter upp dem från bottenstriden till 14:e plats.

Publicerad 2021-10-23 kl 18:16