Watford skrällvann mot Tottenham - Sema fast på bänken

Watford skrällvann i dag med 2-1 mot Tottenham i Premier League.
Då fick svenske mittfältaren Ken Sema sitta bänk hela matchen.

Watford och svenske landslagsmannen Ken Sema, som hittills är noterad för tre inhopp i ligan, tog i kväll emot Tottenham hemma på Vicarage Road i Premier League. Det var en match mellan två lag som inför avspark båda var obesegrade i ligan.

Efter en händelsefattig första halvlek, så tog Tottenham i den 53:e minuten lite turligt ledningen i matchen. Watford-mittfältaren Abdoulaye Doucoure fick ett skott i magen och fick därefter se bollen studsa vidare in i mål till ledning för bortalaget.

Men Watford gav inte upp och vände inom loppet av sju minuter på matchen. Först kvitterade Troy Deeney i den 69:e minuten till 1-1 och därefter nickade Craig Cathcart in 2-1. Trots en massiv Spurs-anstormning i slutminuterna, så höll Watford undan och fick fira fjärde raka segern den här säsongen i Premier League.

Sema fick i sin tur sitta kvar på bänken under hela matchen för första gången i höst, men kan glädjas åt att Watford nu är ny trea i Premier League. Tottenham är placerat på femteplats i tabellen.