Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Watford vill förlänga med Ekstrand: "En stor spelare"

Foto: TT

Joel Ekstrand närmar sig comeback efter en lång tids skadefrånvaro. Nu vill Watford förlänga – trots att klubbens manager inte sett honom i matchspel.
- Vi jobbar på hans kontrakt, säger Quique Sanchez Flores.

Under nästan ett helt år har den svenske försvararen rehabiliterat sig från den korsbandsskada han ådrog sig mot Ipswich i the Championship. För ett par veckor sedan berättade han i en intervju med the Guardian att tiden sedan dess hör till de tyngre han upplevt i sin fotbollskarriär.

- Ibland har den varit väldigt svårt och man går igenom jobbiga perioder. I början hade jag väldigt långa dagar eftersom vi försökte få knät att röra sig. Jag försökte gå ut och käka med vännerna på kvällarna för att skadan inte skulle förstöra mitt liv alltför mycket. Jag har försökt att vara positiv men jag visste att jag skulle komma tillbaka igen eftersom jag inte är den första att göra det, sade Ekstrand då.

Nu verkar vändningen äntligen närma sig. The Mirror skriver att 27-åringen är på väg att äntligen komma tillbaka i tävlingsspel, och samtidigt har Watford inlett förhandlingar om att förnya hans avtal som löper ut i juni. Detta trots att Quique Sanchez Flores inte kunnat använda Ekstrand i någon match sedan han tog över som tränare under 2015.

- Klubben jobbar med Ekstrands kontrakt. Han har erfarenhet och kommer att bli en stor spelare i vår organiserade backlinje, säger Sanchez Flores till the Mirror.

Publicerad 2016-02-25 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons